Over ons

Maak kennis met Patent Forward

Innoveren is een race, waarbij de concurrentie u constant op de hielen zit. Elk succesvol product loopt risico op namaak. Met een patent op uw innovatie heeft u de middelen om namaak aan te pakken. Wij zijn specialist op het gebied van patenten. Wij staan u terzijde bij het aanvragen en het handhaven van uw patenten en tevens bij het beoordelen van patenten van derden. En dit alles met één doel: het beschermen van uw investering.

Denk vooruit, Patent Forward.

Regionaal aanwezig met wereldwijd werkgebied

Elke innovatie heeft zijn eigen marktgebied. In Europa kan binnenkort een unitair patent worden verkregen, dat geldig is in 25 EU lidstaten. Buiten de regio Europa zijn patenten gebonden aan landsgrenzen. Wij adviseren u bij het selecteren van relevante jurisdicties.

Onze octrooigemachtigden hebben ruime ervaring met patentprocedures in het buitenland, waaronder alle Europese landen, de Verenigde Staten, Canada, China, India, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Rusland en Brazilië.

Bij het schrijven van de patentaanvragen houden wij rekening met de verschillende procedures in het buitenland en vergroten hiermee de kans op het succesvol verkrijgen van innovatiebescherming. Ons netwerk van geselecteerde buitenlandse agenten staat voor onze cliënten ter beschikking, waarbij elke agent is geselecteerd op kwaliteit, prijs en snelheid.

Overzetten van een patent portfolio?

Heeft u al een patentportefeuille in beheer bij een ander octrooibureau en wilt u met ons kennismaken?

Over Patent Forward

Wij zijn specialist op patentgebied en hebben alle benodigde kwalificaties in huis om u van deskundig advies te voorzien.

Onze fascinatie voor techniek is onze drijvende kracht. Wij luisteren en denken mee met u vanuit oprechte interesse in uw innovatie en uw bedrijfsdoelstellingen. U mag van ons transparantie verwachten over het verloop van de patent procedure en de bijbehorende kosten. Het is ons doel om een vertrouwensband met u op te bouwen als basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking.